Onze Sponsors Van 2019/2020

Construct-logo-nieuw-2014-375px.png

DIEFSTAL VOORKOMEN? CONSTRUCT ANTI-DIEFSTAL SLOTEN!

voor (bedrijfs)auto’s, campers en overheaddeuren

Inbraak met diefstal tot gevolg wordt een steeds groter probleem bij auto’s en bedrijfspanden. Het is algemeen bekend dat het dievengilde eenvoudig toegangsdeuren open krijgt en eventuele alarmsystemen kan omzeilen.

Het merk Construct is sinds 1991 gespecialiseerd in mechanische diefstal beveiliging, om diefstal van uw (bedrijfs)auto en camper te voorkomen met een ‘versnellingspook-slot’ en het beveiligen van overheaddeur-sloten bij bedrijfspanden.

Doordat onze producten permanent en onverbrekelijk gemonteerd worden en volledig mechanisch zijn (dus niet te omzeilen) adviseren en/of verplichten vele verzekeraars onze anti-diefstal sloten.

33992715_2049239491817203_73282611696789

Camperverhuur is steeds populairder onder campereigenaren. Veel campereigenaren vinden het zonde dat hun camper vaker stil staat dan dat ie op vakantie gaat. En ze kunnen er ook nog hun camper kosten mee verdienen.

Bij Goboony vinden we ook dat campers bedoeld zijn om op avontuur te gaan en daarom helpen we campereigenaren bij het verhuren van hun camper. Op de site kun je gemakkelijk en gratis een advertentie aanmaken en jij bepaalt zelf verder alles! Van de tarieven die je vraagt tot de voorwaarden die je stelt. Goboony zorgt daarbij voor de contracten en we ontvangen de betalingen. Ook innen we de borg, boetes en schadeclaims voor jou zodat het een betrouwbaar betalingssysteem wordt. Wil je voor je overgaat tot verhuren eerst even alles rustig doorlezen? Download dan onze e-gids ‘zorgeloos verhuren’. Daarin staat alles wat je moet weten. Ook organiseren we eens in de zes weken een workshop zorgeloos verhuren. Zo wordt het verhuren van je camper een groot succes!

logo_L.jpg

Je komt op afspraak met je camper of caravan naar de 1 uur Drive In. Onder het genot van een kopje koffie bespreek je met één van onze adviseurs jouw wensen en behoeften. Er is een Seminautic caravan matras voor ieder type slaper en portomonee, want kwaliteit hoeft niet duur te zijn! We bekijken ook even samen naar de huidige slaapsituatie in de camper of caravan. Op basis hiervan vertalen we jouw wensen in een advies op maat.

EKOWAX logo.jpg

Ekowax Cleaning Products voor de optimale verzorging van o.a. auto, motorfiets, boot, caravan en camper, maar ook voor beglazing, sanitair etc.

Wij bieden een complete lijn aan met verzorgingsmiddelen voor uw auto, boot, camper of caravan. Het wassen zonder water is een van de bekendste producten van Ekowax. Een spray waarbij de nanotechnologie ervoor zorgt dat de vuiligheid van de onderlaag wordt losgeweekt en dan eenvoudig te verwijderen is met een bijgeleverde microvezeldoek, zonder krassen of vlekken achter te laten.
Het product ‘wassen zonder water’ is breed toepasbaar. Bijvoorbeeld om je auto, caravan, motor en/of boot mee schoon te maken, om zo binnen no-time een glimmende en beschermende oppervlakte te creëren. Ook hier zorgt de NANO techniek voor. Er vormt zich namelijk een filmlaagje op het oppervlakte, waardoor deze water en vuilafstotend wordt. Eigenlijk is het een was- en wax behandeling in één keer. 

 

logo-independent-solar-solutions.png

Zonnepanelen Op De Camper is onderdeel van Independent Solar Solutions. We zijn gespecialiseerd in zonnepaneelinstallaties voor mobiele toepassingen, met name op boten en campers.

Independent Solar Solutions onderscheidt zich door haar brede assortiment aan zonnepanelen. In onze webshop worden zowel glas- als flexibele zonnepanelen aangeboden in vele maten en van verschillende merken. Hierdoor is er op iedere plek van de boot wel een geschikt zonnepaneel te vinden.

Op de website Zonnepanelen Op De Camper verzamelen we foto's en video's van eerdere installaties, delen we 'best practices' en tips en schrijven we artikelen rondom vragen die wij krijgen van onze klanten. Wij hopen op die manier camperaars te inspireren en te enthousiasmeren om gedeeltelijk of zelfs geheel zelfvoorzienend te zijn in hun energiebehoefte.

Bij Independent Solar Solutions krijgt u de persoonlijke ondersteuning zoals u dat verwacht van de winkel bij u om de hoek. Dit betekent dat wij:

  • uitgebreid de tijd nemen voor al uw vragen

  • uitstekende garantievoorwaarden bieden op de producten

  • kabels voor u op maat maken en voorzien van connectoren, kabelogen, zekeringen en accuklemmen (op verzoek)

  • Nederlandstalige aansluitschema's bijleveren

  • altijd onze beloftes na komen

Op onze Facebook en Instagram pagina zijn foto's en video's te vinden van eerdere installatie's. Daarnaast is er een YouTube kanaal waarop o.a. installatievideo's te vinden zijn. Door ons te volgen op één van de sociale media kanalen blijft u op de hoogte van onze nieuwste producten en nieuwe zonnepaneeltoepassingen op boten en campers.

Op onze bedrijfspagina in Google leest u ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.