top of page

Het Reclame hoekje

Beste  Leden, Hier kunt u alle bedrijven en Camperplaatsen bekijken die een activiteit hebben gepland staan voor  het komende jaar. Wij zullen, zodra er een nieuwe activiteit gaat plaats vinden  het vermelden op onze facebook groep.

Mochten jullie in de buurt zijn of wil jij deelnemen van dit evenement of camperplaats, Camping of Camperpark. Dan kan jij je aanmelden, om op de Banner te klikken. U komt dan rechtstreeks bij dit bedrijf.

Bentelosche es.png

           CamperCamping

Op een prachtige locatie op de Bentelose Esch ligt onze, in 2016 nieuw aangelegde campercamping. De campercamping is omgeven door mooie natuurgebieden met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Er zijn 25 ruime plaatsen beschikbaar waarvan twaalf specifiek ingericht voor campers. Deze twaalf plaatsen zijn voorzien van een verharde strook waarop de camper geplaatst kan worden. Daarnaast heeft elke plek een grasstrook van 3,5 meter.

De overige plekken bestaan volledig uit gras en zijn zodoende ook geschikt voor caravans en/of tenten. Elke plaats heeft een 16 ampère stroomvoorziening.

De plaatsen hebben een wijds uitzicht in de vrije natuur waar u met eigen ogen een prachtige fauna kunt aanschouwen. Hier zijn reeën, fazanten en eekhoorns regelmatig te spotten. Tevens zijn er vele soorten vogels en weidevogels te bewonderen.

De campercamping ligt aan diverse fiets- en wandelroutes ter plekke verkrijgbaar en is daarnaast een prima uitvalsbasis voor het fietsen van de Oranjeroute. Verder is onze campercamping centraal gelegen ten opzichte van diverse plaatsen zoals Delden, Hengelo, Haaksbergen,

Goor en zelfs de Duitse grens en vele kastelen zijn per fiets bereikbaar.

logo_L.jpg
25_jaar_ESDH.png

Al meer dan 40 camper- en caravandealers hebben reeds voor Seminautic Matrassen gekozen.
Benieuwd of ook jouw dealer het gemak van onze Matrassen Drive In kent? Klik op onze afbeelding om meer info te krijgen over ons geweldige bedrijf. Ook u kunt daar gelijk een afspraak maken om een matras op maat te laten maken.

Ook reclame van u bedrijf op deze pagina

Er zijn al wat uitbaters u voor gegaan, om zich aan te melden op deze pagina. Denkt u nu , van dit wil ik ook wel, maar wat krijg ik er voor en wat koste het mij?

Hieronder  zijn de aantal punten wat u krijgt, en wat het u nu kost, moet ons maar even een mail sturen voor deze informatie.

*  Een jaar lang mag u 1 x per week  reclame maken op onze facebook groepen.

*  Er komt op deze pagina een logo met een verhaal van uw bedrijf  met een filmpje.

*  Voor de kosten van dit geheel, kunt u contact opnemen via het onderstaande knop "Mail ons""

* Vermeld als omschrijving in de mail "Info Reclamehoekje"

Diva's design corner 2.png

Voor al u bedrukte t-shirts en nog meer.

Sweaters, Polo's, Hoodies en babykleding

Klik op mijn afbeelding

Ook voor iedere uitbater of zzp'r

EKOWAX logo.jpg

                                  Ekowax 

Wassen zonder Water verwijdert vuil en vet zonder krassen en laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en bescherming. ... Eenvoudig te gebruiken op nagenoeg iedere niet poreuze ondergrond zonder water te verspillen en zonder extra benodigdheden.

indeverte.jpg

                                              Hallo allemaal

                              Kees en Patricia Jansen heten u welkom.

Camperplaats IndeVerte Lottum. Mooie camperplaats in Limburg speciaal voor hondenbezitters en rustzoekers. Afgebakende ruime plaatsen op gras met uitzicht. Bos en akkers naast uw camper. Gelegen in het buitengebied. Het veelzijdige landschap van Horst aan de Maas doet iedereen versteld staan. Uitgestrekte Maasarmen, Peellandschap, broekbos, elzenbos, arme zandgronden en vruchtbare landbouwgrond maken de natuur van Horst aan de Maas het ontdekken waard! Trek erop uit met de fiets of te voet want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. En een leuk weetje: langs onze camperplaats loopt het Pieterpad!

U KUNT NU BOEKEN VOOR PASEN-HEMELVAART-PINKSTEREN 2021

U kunt nu ook voor 1e Paasdag de Paasbrunch bijboeken (voor info zie nieuws, klik hiervoor op de link  in deze tekst ) Het youtube filmpje is van April 2020

cropped-cp-kessel16-1200x280.gif

            Wie zijn wij

We zullen ons even kort aan u voorstellen, wij zijn Geert en Wendy van den Beucken , en hebben 3 kinderen ( Bram, Tren en Guus).

Op ons terrein verblijven ook enkele kippen en de hond Cuub.

In 2012 zijn wij komen te wonen op deze locatie in Kessel. Sinds wij op dit mooie plekje wonen in het buitengebied, slechts 200 meter verwijderd van het dorp, speelt bij ons de gedachte om een camperplaats te openen en iedereen te kunnen laten genieten van het mooie Kessel.

In 2015 was het dan zover en zijn wij begonnen met het aanleggen van de camperplaats met als insteek de volgende woorden:

Gewoon kleinschalig, simpel maar wel persoonlijk!

Ons doel is inmiddels bereikt en we hebben een mooie locatie kunnen neerzetten.

We hopen U allen snel te mogen verwelkomen, zodat U zelf van kunt genieten van onze Limburgse gastvrijheid.

Geert, Wendy, Bram, Tren en Guus.

Nano Polish & Coating

Uw Camper in blijvende topconditie!

Uw camper in topconditie houden is voor iedereen een uitdaging.

Weersinvloeden zoals zilte lucht en sterke UV-straling vergen heel wat van het plaatmateriaal. Ook vogelpoep kan nare gevolgen hebben en dan hebben we nog die vervelende “zwarte strepen”.

 

Ook wij zaten met dit probleem en hadden van alles geprobeerd totdat we een flesje Nano Polish & Coat kochten van een bevriende leverancier. Echter het was wel even slikken om zoveel geld voor een ‘poetsmiddel’ te betalen, hoewel het resultaat absoluut verbluffend was en nog steeds is!

 

Dus besloten wij het rechtstreeks van de Duitse fabrikant te kopen, vooral om dit naast ons normale werk tegen echt betaalbare prijzen aan andere camper en caravan liefhebbers door te verkopen. Inmiddels hebben we na paar jaar duizenden tevreden klanten blij kunnen maken. Leuk dat we reeds enorm veel positieve reacties en leuke foto’s hebben mogen ontvangen van tevreden mensen die deze na behandeling enthousiast hebben gedeeld en de eerste klanten ook weer opnieuw bestellen.

 

Met de 2in1 Nano Polish & Coat creëert u een onzichtbare beschermlaag die zowel een preventieve (tegengaan van veroudering)  als een herstellende eigenschap heeft. De coating is duurzaam en bewezen effectief en is ook nog eens gemakkelijk aan te brengen en biologisch afbreekbaar.

Deze coating is daarmee dan ook uitermate geschikt voor (bus)campers, caravans, boten, scooters en auto’s.

Onderstaand een opsomming van de belangrijkste voordelen en eigenschappen:

 

 • Uitermate geschikt als een water- en vuilafstotende oppervlakte coating voor niet absorberende ondergronden

 • Zowel voor buiten- als binnen gebruik

 • Polijst en beschermt in één simpele applicatie

 • Het oppervlak behoudt zijn natuurlijke uiterlijk

 • De toplaag van de lak blijft intact

 • Bevat geen oplosmiddel, geen wax en geen siliconen

 • Niet plakkend, hoogglanzende afwerking

 • Bestand tegen vorst, wrijving, UV (om vervaging te voorkomen), alkali, zeewater, zilte lucht, vogel vervuiling en zware verkleuring

 • kan gewoon op bestickering worden gebruikt doordat geen oplosmiddel aanwezig is

 • Water- (hydrofoob) en olie-afstotend (oleofoob)

 • Vermindert de groei van micro-organismen en bacteriën door een biostatisch oppervlak

 • Gecoate oppervlakken kunnen gemakkelijk gereinigd worden met water en een (microvezel)doek. Besparing van tijd en kosten van het schoonmaken

 • ook zeer goed te gebruiken op de ramen (zowel glas als kunststof)

 • Tot zeker 2 jaar beschermende werking. (afhankelijk of u wel/geen agressieve middelen gebruikt voor schoonmaak)

 • 100% milieuvriendelijk (Silicium Based) en biologisch afbreekbaar

 

Prijs is per flacon van 500 ml. Euro 24,-- (excl. verzendkosten) Wij verzenden wereldwijd!

(Dit is ongeveer 30% van de ‘normale’ reguliere verkoopprijzen elders voor aantoonbaar exact hetzelfde product.)

 

Tevens hebben we enkele additionele producten die uw (bus)camper met weinig inspanning in topconditie houden. Zoals de Cleaner en Conditioner, makkelijker op te lossen in water en voor langere standtijd zorgt van de aangebrachte polish. Tevens de Permatex industriële textielcoat voor bescherming van bv. stoelbekleding.

Voor meer informatie en bestellen kunt u een mail sturen naar: geameijer70@gmail.com

bottom of page