Word Donateur

U steun....

Beste uitbaters,

Al enige tijd hebt u kunnen zien via de website en FB pagina dat wij aan het werk zijn om een gezellige campergroep te worden. Inmiddels  hebben wij bijna 3900 leden en dagelijks veel bezoekers. Om dit voort te kunnen blijven zetten, te groeien en ontwikkelen zodat wij nog meer gasten richting jullie kunnen verwijzen hebben wij het verzoek voor een kleine donatie per jaar. Dit bedrag  willen wij besteden aan promotie van de site en de campergast.

Wat kan u terug van ons terug verwachten : 

Logo en verwijzing naar de site 4 maal per jaar maken wij  reclame voor u op de fb pagina door een link van u website te delen. Mocht  u ons willen steunen  graag een mail terug  aan ons.

Het adres  is:

sjaak@onzetripsmetdecamper.nl

Zodra wij een reactie van u hebben, nemen wij binnen  48 uur  met u contact op per mail.

 

Met  Vriendelijke groet

De Beheerder(s) 

Deze uitbaters , zijn hard aan de weg aan het timmeren om hun plekje leuk en knus te maken voor ons Camperaars. Ben je in de buur, stop daar even voor een paar dagen, en ondervind zelf wat voor leuke en gezellige mensen dit zijn.

Deze uitbaters waren u voor.

Ook dit is een heerlijk plekje waar je tot rust komt, de uitbaters zijn erg vriendelijk, Ze doen ook wel activiteiten organiseren op hun eigen terrein, met de kerstdagen en oud en nieuw is het altijd wel een feest. Ook als er geen feest is het erg leuk vertoeven op deze plek. Neem je fiets mee het dorp ligt op fiets afstand.M.a.w. Gewoon even aankomen en oordeel zelf
Camperpark Kuikhorne, een plaats ,waar je  heerlijk tot rust kan komen. je kan daar een bootje huren , je kan er heerlijk fietsen, en je kan daar ook lekker rustig gaan hengelem. Kom een keer langs  en blijf een paar dagen. Deze camperpark heeft gezellige uitbaters en die ontvangen je even vriendelijk  als of je er al jaren komt.
Cart

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.