• Nieuws

  Hallo allen,

  Ik ben continu bezig om het voor ons leuker te maken voor onze doelgroep en hopen dat we dan op deze manier voor iedereen iets leuks kunnen doen. Zoals jullie allen weten komt ons tweede treffen eraan, maar voor dit zover is , gaan we eerst lekker van dit seizoen genieten en het zo leuk mogelijk maken voor elkaar en de fam. waar je mee weg bent. Wij  weten nu wel dat we halvewege April de locatie en het progamma  bekend maken zodat iedereen zich kan inschrijven voor het treffen.

  Wij zullen dit dan ook bekend maken via de website, zodat de website ook zijn doel bereikt. 

  Voorop gesteld , mijn schrijf  iQ is niet echt goed, dus ik hoop dat u daar doorheen leest en dat u het toch begrijpt wat er vermeld wordt.

  U kunt zodra het progamma bekend gemaakt  is, gelijk inschrijven. Dit zal gebeuren via de de website van  Camping Veldzicht.  Er zal in  het progamma wat wij bekend maken een link komen te staan, waaru op moet klikken om te kunnen inschrijven. U doet resevering via  die link en niet via de Beheerder(s) of Moderator(s) van de groep "Onze Trips Met De Camper"/Kampeer/snuffelshop of de vraagbaak. Wij organiseren deze tweede treffen ,maar alles loopt via Camping Veldzicht in Haarlo.

  U kunt via deze link  alvast een kijkje nemen naar deze mooie plek die wij voor u uitgezocht hebben.

  https://www.campingveldzicht.nl/

  Wij zullen voor jong en oud en voor groot en klein wat gaan doen. Hou dan de website dan goed in de gaten want binnen nu en een week komt het progamma op de site te staan.

  Wij hopen dan ook, dat we dit volgend jaar weer kunnen oppakken en dat het dan weer net zo gezellig wordt als dit treffen die komen gaat. Ik wil alvast via deze weg de "De werkgroep OTMDC" erg bedanken  voor al hun inzet en moeite om deze kennismakings treffen weer voor elkaar te boxen. 

  Ook willen wij alle Camperplaatsen en bedrijven die ons steunen erg bedanken om dit voor elkaar te krijgen.

  Bedankt allemaal

  De Beheerder.  Cart

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.