Over Ons

Hallo allemaal,

 

Het kriebelde al een tijdje bij mij( Sjaak) om ook een groep te beginnen. Maar kon niet echt de juiste naam bedenken of verzinnen. Er zijn heel veel groepen die wat met campers doen en hebben. Maar wat zou nou echt een leuke naam zijn voor de groep die ik zou maken en hoe moest het er dan uit komen te zien, Ik had echt geen flauw idee.

Omdat wij ( Corrie  en ik ) vaak het weeknd weg gingen met de camper, noemde we het al heel snel onze tripjes met de camper. En daar.. Daar was de naam geboren van de facebookgroep "Onze Trips Met De Camper".  Hoe moest dan die groep er uit komen te zien, en hoe moest deze groep opgevult worden en waarmee??

Ik had al gauw van, ik zie wel hoe het gaat lopen. Tot mijn verbazing, liep de groep al aardig vol met leden en heel veel leuke trips en leuke verhalen van camperaars. Wij zijn nu bijna een jaar verder en we hebben al 2500 leden. En Onze eerste kennismakingstreffen is ook een feit.

Maar hoe nu verder?? De groep loopt goed en de verkoophoek gaat ook goed. Klik hier op de link en je komt in deze groep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn erg blij dat het goed gaat, maar wij vinden dat het nog iets beter kan, maar we moeten er voor zorgen dat we ons niet voorbij lopen. Maar we missen nog iets....

 Precies, De website.

 Heb hier lang over nagedacht om dit te gaan doen. En toch maar besloten om dit te doen. Dan  ga ik iedereen maar na apen. Maar wie zijn zij omdat te bepalen wat ik wel en niet mag doen met mijn ideeen. Iedereen is vrij om wat te doen, we leven in een vrij land.  Dus vandaag hebben wij de website "Onze Trips Met De Camper" gelanceerd.

Ben je nog geen lid, meld je dan aan. Je mag alleen lid worden als je in bezit bent van een camper of een camper wilt aanschaffen. Wil je lid worden van onze verkoophoek "Kampeer/Camper Snuffelshop" klik dan op de afbeelding  hier boven. De verkoophoek is in beheer van Roel Heijink, mocht je vragen hebben benader hem dan even door middel van een persoonlijk bericht. Het kan zijn dat hij later op de dag een reactie geeft, want wij werken nog  

 

Wij wensen iedereen heel veel camperplezier en heel veel leuke en veilige kilometers gewenst.

Vriendelijke Groet,

Corrie & Sjaak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cart

This website is created and hosted by Website.com's Site Builder.